Będzie w tym filmie o Antonie Haeringu ? Największy filantrop i zbawca miasta ;)
Tak zasłużony, że nawet swoją ulicę ma w mieście!
Lewackie aktorzy - proponuję nagrać film o sprzedaży stadionu, o doprowadzeniu tego Miasta do Ruiny, kumoterstwu, najdroższych śmieciach, wodzie - i braku perspektyw na przyszłość
Niestety zwiastun nie zachęca do oglądania. Jak film będzie to obejrzę, aby wyrobić finalną opinię. Na chwilę obecną widzimy kilka roztrzęsionych kadrów, gdzie raczej taki sposób filmowania nie jest niczym uzasadniony. Niestety widać też brak umiejętności kadrowania i prowadzenia kamery. Jakość obrazka niestety gorsza niż w większości paradokumentów. Taka amatorska produkcja chyba niestety?
I tym ma źyć Piotrkuf, a nie faktem wzrostu podatków od nieruchomości, najdroższego wywozu odpadów w okolicy, brakiem rozwoju osób młodych, bo przecież emeryci w nim rządzą. Miało byç: "wiem, że można lepiej"..., ale piotrkowianie chyba nie zrozumieli tej sentencji, bo chodzi o swoich. Uszakow, niema rzeczniczka miasta protegowana przez Bercie z radia, potem szwagier siostry jako Inżynier miasta, Kopeć i nowa zastępczyni znajome z ulicy no i jeszcze pan Stachaczyk w Radzie Nadzorczej Elektrociepłowni, mąż cioci. Ciekawe, czy epiotrkow znów będzie cenzurował komentarz, czy go puści w całości
.
Cóż za wspaniałe aktorstwo! Ale mimo tego zatrważającego poziomu jestem zawiedziony - gdzie gwiazda poprzedniego filmu, Zbigniew Ziemba?
Fajnie, że informujecie o premierze filmu, ale ja chciałbym żebyście napisali rzetelny artykuł i podali ile kosztowała produkcja, czy wypłacono jakieś honoraria i jeśli tak to kto je otrzymał.
Staszek jeden i drugi zrobili coś za darmo dla miasta ? Finansowane przez budżet obywatelski hahahha jakby to zwykły "Kowalski" robił musialby z własnych środków,ale synek Staszka już nie.
Mam nadzieje że go odwołają z funkcji przewodniczącego rady miasta,zanim kolejnego prezydenta zdradzi. Garnie tylko do siebie ,znajomych i rodziny jak poprzednicy ,nic się nie zmieniło. Kłamali kłamią i będą kłamali.
Chciałbym zobaczyć kto i ile dostał za ten "hit" ,skoro było to oplacone z budżetu obywatelskiego mamy prawo wiedzieć. Panie Staszek ! TRANSPARENTNOŚĆ PANIE STASZEK , MOZNA LEPIEJ xD xD xD chyba doić mieszkańców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!